Ge badrummet mer krut – med elektrisk tork för din handduk

Badrummet är en kär del av mångas hem. Trots att det är bostadens minsta rum, är det ett rum där vi tillbringar mycket tid från morgon till kväll. Därför är det viktigt att badrummet är i gott skick och det gör inget om det finns detaljer i badrummet som förgyller vistelsen där, såsom en handdukstork eller musikanläggning.

 

Badrummet – värt att investera i

Många negligerar sitt badrum och det är synd. Att inreda badrummet på ett sätt som gör det mysigare och därmed skönare att tillbringa tid där blir en tillgång för livskvaliteten. Men det går även att öka värdet på sin bostad om man investerar i badrummet på olika sätt. Om du äger din bostad kan du göra mycket för att öka värdet på bostaden bara genom att lägga lite mer tid och energi på badrummet. Några åtgärder i badrummet som kan höja värdet på bostaden kan vara:

  • Att installera en handdukstork.

Med en handdukstork driven med el blir det lättare att torka handdukarna och det blir därför en tillgång på många sätt. En handdukstork höjer därmed värdet på bostaden. Anlita en elektriker för att utföra arbetet.

  • Att installera en musikanläggning.

Många gillar att lyssna på musik, bland annat när de är i badrummet. Att kunna ligga i badet eller ta en dusch medan man lyssnar på musik, eller bara borstar tänderna, blir mer givande med en riktig musikanläggning.

  • Att byta ut våtrumsmatta mot kakel.

Kakel anses alltid vara mer exklusivt än våtrumsmatta eller tapet i badrummet. Därför kan man göra en större investering i badrummet genom att byta ut våtrumsmatta och tapet till kakel och klinker istället.

Kom ihåg att det är viktigt att anlita professionella hantverkare när det handlar om våtrum och elinstallationer. Du får inte göra något själv inom dessa områden om du inte är utbildad. Risken för olyckor till följd av felinstallationer är nämligen mycket stor.