Lyssna på Apple Music

Alla musikälskare och iPhoneanvändare bör känna till musiktjänsten Apple Music som lanserades 2015. Även om den redan finns installerad på alla iPhones när du köper en ny, så är det inte alla som känner till alla dess funktioner. Apple Music låter dig streama valfri låt från iTunes katalog och ger tjänsten tillgång till all musik från hela enheten, oavsett om den kommer från iTunes eller webben. Tjänsten erbjuder även internetradio, personliga spellistor som är anpassade efter dina intressen samt möjligheten att spara låtar för offline-lyssnande. Du kan nämligen ladda ner och strömma mängder med populära låtar.

 

Lyssna med smarta tillbehör

Glöm inte bort att en förutsättning för att lyssna på musik optimalt på din iPhone är rätt tillbehör. Du vill till exempel inte bli distraherad av din favoritmusik och tappa din dyrbara iPhone i marken utan skärmskydd. Om du är en sann musikentusiast kommer en extra laddare att vara smidig eftersom ditt batteri att laddas ur snabbare. Undersök utbudet av smarta iPhone tillbehör hos teknikdelar.se Om inte detta vore nog finns det fler fördelar som du inte får missa, fortsätt läsa för att veta!

 

Sluta leta och slå på musiken

Apple Music är ett utmärkt val för iPhoneanvändare och musikentusiaster som inte vill slösa bort onödig tid på att leta efter musikappar. Eftersom den redan är installerad på din iPhone kan du redan nu sätta igång och slå på musiken. Den har fördelen att erbjuda alla en 90 dagars gratisperiod för att prova deras tjänst. När provperioden tar slut behöver du endast betala 100 kronor per månad för att få full tillgång till miljontals låtar och videor.

Några användbara funktioner är dess radiotjänst som ger tillgång till Beats 1, som är en global radiostation med kända artister och DJ:s. Med denna underbara radiotjänst kan du känna dig trygg med att vara uppdaterad om de senaste händelserna från musikbranschen.